Galériás és emeletes ágy a gyerekeknek

emeletes ágy
Emeletes ágy

Nincs is annál izgalmasabb, ha egy szobában több gyerek lakik! A kistesók egyben játszópajtások is, a játékok és kalandok világában pedig a négy fal közötti élet sokszor nagyon emlékezetes marad. Különösen akkor, ha a megszokottól eltérő berendezést uralhatnak.

Ha kicsi a szoba vagy helytakarékosság miatt a szülő úgy dönt, hogy hagyományos gyerekágy helyett inkább emeletes ágy legyen a fekvőhely, akkor temérdek modell áll a vásárlók rendelkezésére. Az emeletes ágy felső szintjére létrával lehet felmászni, így rendszerint a nagyobbik gyerek alszik benne. Némelyik változathoz csatolható csúszda is jár, így még mókásabb a reggeli készülődés. 

Az emeletes ágy egyik specifikus változata a galéria modell, ahol az alsó részen játéktároló, kisasztal, ruhásszekrény húzódik meg, így a félszobák is csodásan berendezhetőek gyerekszobának. Ha egyedi kérései volnának, vegye fel munkatársainkkal a kapcsolatot és megtervezzük a legpraktikusabb, legkényelmesebb gyerekszoba ágyakat, valamint más bútorokat!