Gerincvizsgálat BackScan berendezéssel

BackScan vizsgálat
BackScan vizsgálat

A gerincferdülés nagyon sokakat érint, és legtöbbször már gyerekkorban kialakul. Az időben észlelt probléma könnyen orvosolható, de mivel sokáig a gerincvizsgálatra csak röntgennel volt lehetőség, amelynek nem szívesen tették ki a szülők a gyerekeiket, ezért sok esetben elhanyagolták.

Szerencsére, ma már Magyarországon is elérhető a BackScan, ami egy olyan berendezés, amely káros sugárzás nélkül képes 3D-s képet adni a gerincről. Mivel semmilyen mellékhatása nincs, így gyerekek esetében is biztonsággal használható, bármilyen gyakorisággal.

Ha Ön valamilyen rendellenességet tapasztal a gyermeke tartásával kapcsolatban, akkor mindenképpen kérjen időpontot egy BackScan vizsgálatra, hogy minél hamarabb fény derülhessen a probléma forrására. Az eredményeket helyben kiértékelik, így gyorsan lépni lehet, ha bármi baj van, illetve a felvételeket el is mentik, így egy következő alkalommal össze is lehet hasonlítani a régi és az új állapotot. A BackScan gerincvizsgálat csupán öt percig tart, de egy egész életig tartó kellemetlenségtől, illetve fájdalomtól mentheti meg vele gyermekét.