Gyorsan száradó, pigmentált körömlakkok

körömlakkok
Körömlakkok

Aki nem jár manikűröshöz, hanem otthon pingál mintákat egy egyszínű alapra a körmön, annak mindenképp érdemes vastag ecsettel ellátott, erősen pigmentált lakkot vásárolnia. A körömlakkok még mindig divatosak, bár egyre kevesebben használják. Azonban, ha könnyedén fel tudja vinni a körmeire, akkor érdemes használnia.

Vásárláskor sok szempontot vesz figyelembe minden vevő. Nemcsak a pigent vagy a szín számít, a felvitel könnyedsége, a lakk tartóssága és a száradás ideje is lényeges. Az általunk forgalmazott körömlakkok többsége ezen kritériumok alapján első osztályúak, a színekben pedig Ön sem fog csalódni. A körömlakkok között, évszaktól függetlenül, a piros, a fekete és a nude árnyalatok fogynak a legjobban, de népszerűek a kék, lila és rózsaszín változatok is.

Télen divatosak a csillámosak, nyáron pedig a neonos színek hódítanak. Szerezze be Ön is a legjobbakat tőlünk! A gél hatású koromlakkok készletünk szerves részét képezik, azonban ezeket UV lámpa fényénél tudja szárazzá varázsolni. Speciális és hagyományos lemosókat szintén talál, így bármikor megváltoztathatja.