Hipoallergén kutyatáp nemcsak a beteg állatoknak

Hipoallergén kutyatáp

Az ebek egészségét is kikezdhetik az olyan civilizációs betegségek, mint az allergia vagy az ételintolerancia. A hipoallergén kutyatáp elsősorban az emésztési problémákkal küszködő állatoknak jelenti a legjobb megoldást, de az érzékenyebb vagy idős egyedeknek is kiváló.

Mikor érdemes a hagyományos tápot egy ilyen típusúra leváltani? Ha olyan tüneteket tapasztalunk, mint a hasmenés, különböző bőrbetegségek vagy egyéb furcsa panaszok, akkor érdemes egy jóval kímélőbb étrendet beiktatni. A hipoallergén kutyatáp tisztított szénhidrátforrás. A kiváló emészthetőséggel és rendkívüli ízletességgel egy-kettőre a kedvencük favoritja lesz. Természetesen nemcsak a gyomornak tesz jót az ilyen fajta eledel.

A hipoallergén kutyatáp ugyanis az Omega-6 és Omega-3 zsírsavakkal erősíti a bőr természetes védelmét, a hozzáadott fehérjék és esszenciális zsírsavak pedig segítik az egészséges szőrzet fenntartását. Ilyen fajta táp gazdag kínálatból megrendelhető a barzoo.hu webáruházból. Támogassa Ön is kutyája egészségét a legjobb módon!