Hitachi vésőgép két darab fejjel

Hitachi vésőgép
Hitachi vésőgép

A véséssel kapcsolatos munkálatok leginkább az építkezéseken és a lakásfelújítások terén játszanak óriási szerepet. A szerszamgepwebshop.hu webáruházban többféle terméket vásárolhat, amelyek közé sorolható a Hitachi vésőgép is. A minőségi szerszámok közé sorolható árucikk 930 Watt teljesítményre képes, valamint 10 J ütőenergiával van ellátva. A speciális szerkezet fokozatmentes fordulatszám szabályozással rendelkezik. A Hitachi vésőgép fogantyú rezgéscsillapítással van ellátva, vagyis nem rezegteti szét az ember felsőtestét. Az ütvefúróknál szokott gondot okozni a túlzott rezgés, hiszen egy idő után annak, aki fogja, kellemetlen érzés lehet a sok rezgő mozgás. Azonban a Hitachi vésőgép esetén, nem kell tartani a túlzott rezgő mozgástól. A különleges vésőgép pozícionálható vésőszár-befogású. A szerszamgepwebshop.hu áruházban a Hitachi vésőgép mellé plusz két darab vésőfejet is kap ajándékba. A szerszám alkalmas könnyű és közepesen nehéz vésésekhez és tömítésekhez.

Az egyszerűen kezelhető SDS-max szerszám-befogás mindenki számára megkönnyíti a munkafolyamatokat. Amennyiben szeretné felújítani a lakását és olyan munkálatok várnak Önre, amelyek a fal leverését jelentik, akkor semmi esetre nem hagyhatja ki a szerszamgepwebshop.hu áruház ajánlatait! A 12 véséses állás a legnehezebben leszedhető faldarabokkal is könnyedén elbánik.

Az új design és a puhabetétes „soft” fogantyú nem okoz bőrkeményedést vagy vízhólyagokat. A Hitachi vésőgép az áruházban többféle szállított tartozékkal rendelkezik. A kiegészítők közé tartozik a szerszámkoffer, az oldalfogantyú, a hegyes-véső és a hatszögkulcs. A vésőgépeket gyaluláshoz is lehet alkalmazni, hiszen a megmunkálási eljárás nagyon hasonló ahhoz, mint ahogyan a vakolatot leverik vagy levésik a falakról.

Természetesen a Hitachi vésőgép a vékonyabb rétegű beton feltöréséhez, illetve darabolásához is ideális. A fürdőszoba felújítás során, a csempe leszedéséhez is egyszerűen felhasználhatja a nagyszerű szerkezetet. Ha szerszámot választ, ne feledkezzen meg a minőségről!