A Home klíma költséghatékony megoldás

Home klíma

A klímagyártó cégeknek érdemes jól utánanézni. A Hisense cég profi termékeket kínál, amelyek inverteres kompresszorral rendelkeznek. Ebből kifolyólag, a Home klíma kitűnően működő szerkezet, ami a termékcsoportban megtalálható. Sajátos fejlesztésének köszönhetően takarékos, továbbá gyorsabban hűti és fűti a levegőt.

A cég kiszállítja és beszereli a megvásárolt terméket Magyarországon. A készítményre 5 év garancia van. Az A++ típus rendszere még gyorsabb, mint az eddigiek, valamint wifi alternatíva is társul ehhez. A már ismert minőségében és optimális teljesítményével jelenleg elérhető árban kapható.

A 3D inverter fejlesztése által az éves fogyasztás akár 30%-al is csökkenhet. Ha hosszabb ideig nem tartózkodik az otthonában, a berendezés szabályozza és megtartja a hőmérsékletet 8°C fokon. A Pro széria gyártásakor az egészségre is gondoltak, és különböző szűrőket lehet társítani ehhez, mint a C-vitamin vagy baktériumölő szűrők. A Home klíma technológiája kifogástalan. A berendezések élettartama magasabb, mint a hagyományosok klímáké.