Huawei Honor 9 Dual, az elérhető árú csúcsmobil

Huawei Honor 9 Dual
Huawei Honor 9 Dual

A Honor 9 Dual a Huawei fiatalságot megcélzó csúcsmobilja, amit a képességeihez és minőségi anyaghasználatához képest alacsony áron kínál a felhasználóknak. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy más korcsoport nem vásárolhatna ilyen készüléket. A telefon alapszintű védelemmel érkezik a felhasználóhoz, ugyanis a gyártó mellékelt egy tokot is, ami a kezdeti időszakban megvédi a készüléket a karcolásoktól. A Huawei Honor 9 Dual lekerekített üvegházával, csillogásával és egyedi színével bűvöli el a telefonok külalakjára is adó felhasználót. Annak ellenére, hogy a hátlap üveg, nem annyira csúszós, de azért nem árt használni a vele adott, vagy más telefontokot. A képernyő nagyon jó felbontású és erős napfénynél is jól látható. Színei nagyon szépek, ami jó megjelenést biztosít az eszköznek. Az ujjlenyomat olvasó a Honor 8-hoz hasonlóan, egy Home gomb formájában, itt is az előlapra került. A telefon oldalsó ívei és a hátlap kialakítása révén az eszköz kényelmesen tartható a kézben.

A hátlapon duál kamera rendszer található és bár nincs rajta a Leica logó, nagyon jó teljesítményt nyújt. A beépített lencsék páratlan kontrasztot és élességet biztosítanak. A Huawei Honor 9 Dual hangzásért felelős technológiája a zenehallgatást is élményszerűvé teszi. Ez a készülék távirányítóként is használható tévénézéskor, ami igazán előnyös tulajsonság.
A telefonon sok előre telepített, de természetesen törölhető alkalmazás található. Gyorsaság szempontjából nem lehet okunk panaszra, ami játszáskor fontos lehet. Tekintettel arra, hogy a fiatalság a célközönség, a gyártó erre kiemelten figyelt. Összességében a Huawei Honor 9 Dual egy nagyon jó teljesítményt nyújtó és jó minőségű okostelefon, ami üzemidő szempontjából sem fog csalódást okozni a felhasználóknak.