Infraszauna a koleszterinszint csökkentéséért

Kellemes időtöltés

A magyar emberek átlagos testsúlya jóval magasabb, mint az európai átlagnak. A magas koleszterinszint pedig köztudottan káros az egészségre. A súlyfelesleg elsősorban mozgással és különböző diéták alkalmazásával csökkenthető, viszont az infraszauna rendkívüli mértékben képes megélénkíteni a fogyási folyamatot.

A szauna.hu webáruház egy- vagy többszemélyes kivitelben egyaránt forgalmaz kabinokat, amelyeknek kiszállítása nem kerül pénzbe, de a termékek vételára is már a megfizethető kategóriába esik.

Az infraszauna szerkezet bármikor megbontható és tetszés szerint bármelyik másik helyiségben összerakható. Működésének egyetlen feltétele a monofázisú konnektor megléte, ami a fénysugárzóknak szolgáltatja a villanyáramot.

A fogyasztása nem mondható számottevőnek, vagyis az infraszauna használója meg sem fogja érezni az új szerzemény villanyszámla emelkedésére tett hatását. A honlapról egyszerűen kivitelezhető a megrendelés. Igény esetén helyszíni összeszerelést is lehet kérni a forgalmazóktól, ennek azonban felára van.