Infraszauna a narancsbőr ellen

Infraszauna

A hölgyek java része egyenesen retteg a narancsbőrtől és mindent megtesz annak érdekében, hogy ez ne jelenjen meg a combon, a fenéken. Az egyik leghatékonyabb megoldásnak az infraszauna bizonyul, ami segít a nem éppen esztétikus és semmiképpen sem egészséges cellulit eltávolításában. Csak kevesen tudják, hogy ez pontosan mi.

Nos, a cellulit egy gél állagú csomó a bőr alatt, ami nagyrészt vízből és zsírból épül fel, amelyek megrekedtek a bőr alatti, úgynevezett kisméretű zsebekben. Természetesen a megfelelő eszközökkel ezeket el lehet távolítani. Pontosan ilyen az infraszauna, ami hatékonyságban verhetetlen.

Nyilván a cél elérése érdekében, igenis megfontolandó a helyes táplálkozás és a sportolás is. A hazai szépségszalonok is rájöttek az infraterápia előnyeire. Ezek rendszeresen alkalmazzák a napi szauna-kúrát a kezelések során. A legfontosabb pozitívum, hogy az infraszauna sugárzó hője háromszor mélyebbre hatol, mint a hagyományos szaunáké, ezért jóval gyorsabban távolítja el a makacs narancsbőrt. Ezért is szeretik a nők az infraszaunát.