Játék babaház fiúknak és lányoknak

játék babaház
Játék babaház

A gondoskodásra való képesség az emberben már nagyon kicsi korában kifejlődik. Érdemes erre ráerősíteni, hiszen ezzel csak növelni lehet a törődés utáni vágyat. Kapható olyan egyedi játék babaház, ami tartalmaz különféle kiegészítő bútordarabokat. Voltaképpen a valóságot modellezi le és hagyja, hogy a gyermekünk kiteljesedjen.

Bátran megmutathatjuk neki, hogy milyen módon használja a pelenkázót vagy a 3 részes ágyneművel ellátott bölcsőt. A játék babaház egy kivételes környezetet kínál, ahol megvalósíthatja magát a csöppség. Fiúknak és lányoknak egyaránt ajánlott. A fából készült szerkezet színe a piros, kék és a natúr között váltakozik. A készítők komoly figyelmet szenteltek arra, hogy az egészségre semmilyen káros anyagot sem tartalmazzon a játék babaház.

A vesszoparipa.hu weboldalon ennél is részletesebben megismerhetjük a különböző elemeket és az alapfelszereltség mellett, még választhatunk további kiegészítőket is. Tökéletes meglepetésnek minősül a játék babaház, ezért ha valamilyen alkalomból szeretnénk örömet okozni, akkor erre itt a hatékony megoldás!