Két igazán népszerű Redmi 9T tok

Nem érdemes és sokak szerint nem is szabad a legújabb Xiaomi telefonokat a megfelelő védőeszközök nélkül használni. Ha már rajta van a mobilon az üvegfólia, akkor jöhet a Redmi 9T tok. De melyiket érdemes választani? Mindenki tudja, hogy az első helyen a biztonság van. Ezt szem előtt tartva már a telefontok kivitele alapján is lehet dönteni.
Kedveltek manapság a mappa, notesz vagy úgynevezett oldalra nyíló modellek. Az ilyen Redmi 9T tok nem véletlenül lett annyira népszerű. Sikerének titka, hogy nem csupán a teljes körű védelmet tudja garantálni, hiszen a lehajtható részével a kijelzőt is remekül megvédi, de ebben hitelkártyát, pénzt és egyéb iratokat is nyugodtan tárolni lehet.

Sokaknál a Redmi 9T tok helyettesíti a kisebb pénztárcát, így nem is csoda, hogy a manapság kapható smartphone kiegészítők közül ez az egyik legpraktikusabb. A lényege, hogy egy speciális mágneszár rögzíti a fedlapot a véletlen kinyílás ellen. A segítségével a mobiltelefon az oldalára állítható film vagy videó nézéskor.
Stílusos és vonzó kivitelben készül férfiaknak és nőknek egyaránt. Továbbá igen nagy kedvenc a lenyitható, lefelé nyíló Redmi 9T tok is. Ennek az előnye, hogy meg tudja védeni a mobilt a különféle negatív behatásoktól, illetve esztétikus is. Itt is a mágneszár rögzíti a fedőlapot a nem kívánatos kinyílások ellen. Sokan azért szeretik ezt a mobiltok változatot, mert a lefelé nyíló rész kevésbé zavaró telefonáláskor.

Nem fog kimenni a divatból a műanyag Xiaomi Redmi 9C tok

A műanyag tokok hallatán sokan a gyenge minőségű eszközökre gondolnak, amiknek nem sok hasznát lehet venni. Pedig az a műanyag Xiaomi Redmi 9C tok, ami kemény hátlappal rendelkezik, bizony nagyon sok mindentől meg tudja védeni a mobiltelefont. Sőt, ami még előny, hogy ez szinte egy mozdulattal levehető és feltehető a készülékre.
Az ellenálló alapanyagú tartozék jól védi a kütyüt a portól, karcolástól, sérülésektől. A Xiaomi Redmi 9C tok vékony kialakítása mellett tökéletesen illeszkedik a készülékhez, garantálva ezáltal az egyszerű hozzáférést a fontos funkciókhoz. Akinek pedig a védelem a legfontosabb egy toknál, az a hibrid ütésálló mobiltokok közül választ.