Kíméletes szaunázás infraszaunával

Infraszauna
Infraszauna

Pihenni sokféleképpen lehet, egy jó könyvvel, ágyban fekve, TV-t nézve, vagy akár egy gőzfürdővel. Az infraszauna kellemes időtöltést ajánl, kipihenheti benne a hosszú hét fáradalmait és méregtelenítheti a szervezetét egy időben. A hagyományos szaunákkal szemben itt infrasugárzók szolgáltatják a meleget.

Úgy fejtik ki hatásukat, hogy az infravörös sugarak behatolnak a bőrbe és onnan adják tovább a szervezetnek a hőt. Az infrasugárzók háromfélék lehetnek. Kezdetben csak kerámia sugárzók voltak, ám ezt napjainkban már nem nagyon használják, helyettük carbon vagy teljes spektrumú sugárzók biztosítják a meleget.

A hagyományos szaunával szemben, az infraszauna alacsonyabb hőmérsékleten működnek, ezért kevésbé terhelik meg a szervezetet, nem növelik túlzott mértékben a pulzusszámot, amit sok ember nem képes elviselni.

Ha szeret szaunázni, de nem bírja sokáig, próbálja ki az infraszaunát, ami lehet Önnek is beválik! Számos előnye miatt érdemes beszereznie otthonába is egy ilyen berendezést. Tegyen jót szervezetének és pihenjen egyszerre!