Kíméli a fogzománcot az aloe vera fogkrém

Aloe Vera fogkrém

Fogainak mindennapi ápolását mindenki a legnagyobb figyelemmel végzi, hiszen rendkívül fontos a kíméletes, ám alapos tisztítás. Kellemes, friss érzést nyújt az aloe vera fogkrém, ami kíméli a fogzománcot és nem tartalmaz csiszoló szemcséket.

43% aloe vera gél tartalommal és Echinaceával rendelkezik. Erősíti a fogínyt, óvja a gyomor nyálkahártyáját, mivel fluort sem tartalmaz, csökkenti vagy meggátolja a fogkőképződést, valamint kiváló a gyulladások, az ínyvérzés, sorvadás megelőzésére. Ez a termék normál fogakra és fogínyre ajánlott. Megvásárolható az aloewebshop.hu internetes áruházból, tehát ide látogasson el, ha igazán hatékony fogkrémet szeretne beszerezni!

Naponta kétszer-háromszor szükséges fogat mosni ezzel a termékkel az étkezések után, annak érdekében, hogy mindig friss legyen a lehelet. Savas ételek fogyasztása után különösen fontos, hogy minél előbb fogat mossunk, mert az ásványok savai leoldhatják a fogzománcot. Az aloe vera fogkrém hatékonyan tisztítja a fogakat minden esetben.