Komfortos a francia bugyi a hétköznapok során

A legtöbben kényelemre törekszünk a mindennapi viseletünk kiválasztásakor. Így van ez a fehérneműk esetében is. A francia bugyi viszonylag nemrégiben jelent meg a nők fehérneműs fiókjában. Ez az egyik legzártabb modell, ami szorosan illeszkedik a testhez és teljesen eltakarja a feneket. A helyesen kiválasztott fajtája jól támogatja a sziluettet és elrejti annak hibáit. A francia bugyi szabásának sajátossága, hogy a széles oldalak egyenesen vannak elvágva a combok mentén és hátul is ugyanolyan hosszúak, mint az elülső részen.

Ez a stílus karcsúsítja a lábakat, ugyanakkor nem vékonyítja el teljesen azokat, inkább lekerekíti a buja csípőket, ezért mind a fiatal lányoknak, mind az érettebb hölgyeknek egyaránt alkalmas. A szorosan illeszkedő csipke modellek kiváló lehetőségül szolgálnak a laza nyári ruhákhoz, míg a sima, varrat nélküli anyagból készült modellek tökéletesek a feszes nadrágok és a könnyű szövetből készült szoknyák alá. Farmerhez és vastagabb anyagból készült ruhákhoz jól megy a karcsúsító hatással rendelkező francia bugyi.

Az erotikus fehérneműk sohasem hagyják cserben a viselőjüket

Régóta arról álmodozik, hogy a párkapcsolata újra teljes lángon égjen? Mi segíthetünk ebben! A webáruházunkban értékesített erotikus fehérneműk felébresztik a párja képzelőerejét és visszavarázsolják a mindennapokba azokat a pillanatokat, amelyek különösen azoknak a pároknak az életéből hiányoznak, akik már évek óta ismerik egymást. Szeretné, hogy kedvese újra olyan szemekkel nézzen Önre, mint a kapcsolatuk elején? Vissza szeretné kapni a korábbi szenvedélyt?

Vagy talán egy új, váratlan meglepetéssel tervezi elcsavarni a fejét? Nem számít! Eljött az ideje, hogy erotikus fehérneműkkel frissítse fel a ruhásszekrényét! Ezáltal felébreszheti a szunnyadó érzelmeket és új szintre emelheti a szerelmi életét. A csábító és áttetsző darabok nélkülözhetetlenek azoknak a hölgyeknek, akik nem tolerálják a sztereotípiákat és pontosan tudják, hogy mit akarnak. Ha Ön is egy ilyen pikáns és vonzó szerepben szeretne tetszelegni, akkor vásároljon erotikus fehérneműket!