A légkondicionáló zajszíntje alacsony

Csendesen hűti le a lakás levegőjét

Sok olyan elektromos készülék van, aminek az üzemeltetése zajkibocsájtással jár. Ilyenek például a hűtőszekrények, fagyasztóládák de a légkondicionáló üzemeltetése is zajjal jár. Szerencsére a gyártók igyekeznek minél halkabban működő készülékeket előállítani, hiszen ezek a berendezések a saját kényelmünket kell szolgálják.

Ezért szigorúan szabályozva van a hangszint, hogy minél kevésbé zavarja az embert. A split meg a multi-split légkondicionálók azok, amelyek a legkisebb zajkibocsájtással járnak.

A gyártók mindig táblázatban közlik a berendezéseknek a zajszintjét, úgy a kültéri, mint a beltéri egységek esetén. Ezek a mérések egységesítve vannak és az interneten is utána lehet nézni a weboldalon.

Tehát, mielőtt légkondicionálót vásárolna, könnyen tud tájékozódni az általa kibocsájtott zajszintről, de ugyanúgy rendelkezésre állnak a cég szakemberei is, akikhez mindig bizalommal lehet fordulni, bármilyen kérdés merül fel, ugyanis részletes tájékoztatással szolgálnak. Informálódjon alaposan és csak utána döntsön!