Lehet, hogy elérkezett az E vitamin progeszteron ideje?

E vitamin progeszteron
E vitamin progeszteron

Ha szokott járni nőgyógyászati kivizsgálásra, akkor már feltűnhetett Önnek, hogy szinte mindig teljesen tele van a rendelő segítségre váró hölgyekkel. Talán Ön is elgondolkodott már azon, hogy mi az oka annak, hogy a nők ilyen sokféle testi bajjal küszködnek? Lehet, hogy a gondok mögött az E vitamin progeszteron hiánya bújik meg, hiszen ez a tünet számtalan gondot okozhat a nőknek. Kezdjük azzal, hogy a ciklus szabálytalanná válhat abban az esetben, ha a szervezetben nincsen elegendő E vitamin progeszteron. Ez a hormon egészen pontosan a ciklus második felében kezd el termelődni, és elsősorban arra szolgál, hogy a megtermékenyült embrió biztonsággal beágyazódhasson.

A test által termelt anyag a menstruációra is hatással van, hiszen ha nincsen elegendő E vitamin progeszteron a szervezetben, akkor a szokásos 28 napnál hamarabb megjön a menstruáció. Hormonproblémákat jelezhet az a tünet is, ha pecsételő vérzés jelentkezik a peteérés környékén, ezért ebben az esetben is érdemes lehet megfontolni egy hormontesztet. Az E vitamin progeszteron egyébként a mióma és az endometriózis esetében is rengeteget tud segíteni, hiszen ezek a megbetegedések részben az ösztrogéndominanciára is visszavezethetők.

Nem jelent az sem jó hírt, ha a nők túl fáradtak, illetve nincsen nemi vágyuk, mert a párkapcsolatoknak sokat tud ártani ez a tény. Még szerencse, hogy az E vitamin progeszteron alkalmazásával javulhat ez az állapot! Persze ennek kapcsán felmerülhet Önben az a kérdés, hogy milyen formában ajánlott a hormon szervezetbe való bevitele. Az a legjobb, ha az E vitamin progeszteron természetes úton jut be a szervezetbe, mivel így lényegében nincsenek mellékhatásai.

A mexikói yamgyökér nevű növényből készült krém hosszú távon segítséget nyújthat azoknak a hölgyeknek, akik érintettek valamelyik fent felsorolt problémában. Jó tudni, hogy a krém lassan, fokozatosan fejti ki a hatását, tehát el kell telnie pár hónapnak, hogy nyilatkozni lehessen az eredményekről. Remélhetőleg az E vitamin progeszteron az Ön esetében is megoldja majd a zavaró problémákat, és mielőbb teljes életet élhet.