Lepje meg kedvesét egyedi fülbevalóval!

Egyedi fülbevaló
Egyedi fülbevaló

Házassági évfordulóra, születés-, illetve névnapra is ajándékozni szoktak az urak különleges, egyedi ékszereket a szívük választottjának, hiszen mindenáron örömet szeretnének szerezni neki. Egy-egy ilyen alkalomra az egyedi fülbevaló határozottan jó választást jelenthet. Azonban nem mindig tudják, hogy hol érdemes keresni ezeket a szépséges ékszereket. Nos, a whiteandblack.hu weboldalon található vállalkozás szakemberei képesek olyan egyedi különlegességek elkészítésére, amilyeneket sehol máshol nem lehet kapni.

Gyakorlatilag az egyediség teljes mértékben adott, hiszen ennek az ékszerüzletnek a kollekció mindegyik darabja egyedi, amelyeket nagy szakértelemmel, figyelemmel terveztek és kiviteleztek az ékszerészek. Amennyiben az egyedi fülbevaló modellt a kész ékszerek közül szeretné megvásárolni, csak el kell látogatnia az oldalra, kiválasztani azt, amelyik a leginkább tetszik és illik a hölgy stílusához, majd pedig megrendelni azt.

Viszont, ha saját elképzelése alapján akarja megrendelni az egyedi fülbevalót, arra is van mód, mert a szakemberek az Ön ötlete alapján megtervezik és el is készítik az elképzelt modellt. Az egyedi fülbevalók bármilyen nemesfémből készülhetnek. Az ezüst puhább az aranynál, így hamarabb kopik és érzékenyebb a külső fizikai hatásokra, idővel pedig oxid-réteg képződik rajta. Kérésre azonban be lehet vonni fekete vagy fehér ródium réteggel, így tartósabbá válik. 14 vagy 18 karátos aranyból szintén készíthetőek egyedi fülbevalók, sárga, fehér vagy rózsaszínes-vörös árnyalatban.

A palládiumos fehérarany a fémre érzékeny személyeknek készített ötvözet, ami egyáltalán nem tartalmaz nikkelt és 14 vagy 18 karátos finomságban kérhető. Tehát, amint látjuk, egyedi fülbevalók többféle alapanyagból is rendelhetőek, ráadásul még a tört aranyat is beszámítják a szakemberek. Ugyanakkor, az ékszerek javítását és átalakítását is vállalják, ha egy régi darabot szeretne felújíttatni vagy átalakíttatni, mert itt arra is van mód. Válassza ezt a vállalkozást és lepje meg párját az egyedi fülbevalók egyikével!