Mi a Scitec BCAA és mire jó?

Scitec BCAA
Scitec BCAA

A táplálék kiegészítők szerepe nem más, mint pótolni olyan anyagokat a szervezetben, amit nem képes előállítani vagy túl keveset sikerül bejuttatni az élelmiszerekkel. Az USA-beli FDA definiálása szerint nem lehet gyógyszer, élelmiszer-adalék, fűszer vagy tartósítószer és nem hagyományos élelmiszerek. A Scitec BCAA pontosan ilyen étrend kiegészítő, elágazó láncú aminosavakat tartalmaz.

Ezeket a sportolók, komoly edzéstervet követő emberek és testépítők szedik, mivel így elősegíthetik a súly- vagy izomgyarapodást, a fogyást és természetesen javul a sportteljesítmény is. A Scitec BCAA gondosan összeválogatott és megtervezett formula, amit világszerte ismernek és szeretnek.

Önnek is érdemes beszereznie online vagy a győri boltjaink valamelyikéből, hogy edzéseit és teljesítményét hatékonyabbá tegye. Kapható kicsi, mintegy 300 g kiszerelésben is, de akár 1 kg csomagolással is. A Scitec BCAA porokat az utasítás alapján kell tejjel vagy vízzel bekavarni és reggeli mellé vagy tízórai helyett érdemes fogyasztani.