Mikor kell a gyereknek cipő? Nem ér rá amíg lábra áll!

Adidas gyerekcipők

Sokan úgy vélik, hogy a gyermeknek mindaddig nincs szüksége lábbelire, amíg nem tud járni. Azonban ez az elképzelés nem egészen állja meg a helyét, mert bizony az apró lábaknak már akkor is szokniuk kell a cipőt, amikor még csak másznak vagy épp csak próbálkoznak a felállással.

Ha az Adidas gyerekcipők csak akkor kerülnek fel a lurkó lábára, amikor már támaszkodva, segítséggel tud lépkedni, esetleg csak azután, hogy biztonságosan megtanul egyedül is járni, akkor az sok problémát okozhat. Először is úgy érezheti, hogy kényelmetlen és ezért nem is akar többet majd lábon lenni, ami visszafoghatja a fejlődésben.

Ugyanakkor, ha nem szokott hozzá a lábbelihez, akkor tényleg fel is sértheti, ami szintén rossz élmény lesz a járással és a cipővel kapcsolatban is. Tehát jó, ha a kicsi már akkor ismerkedni kezd az Adidas gyerekcipők egy-egy példányával, amikor még az nem tudja visszafogni, illetve amikor még van ideje alkalmazkodni a helyzethez, hogy van valami a lábán és nem egyszerre kell megküzdeni a lábra állással és a cipővel is.