Minden helyzetben helytáll a supinált bakancs

A megfelelő lábbeli kiválasztása a gyermeknek sok szülő életében elég nagy problémát jelent. A gyerekcipők elérhető változatai között van a supinált bakancs, amit úgy terveztek, hogy megelőzze a lábproblémákat.

Az ilyen típusú lábbelit elsősorban a legkisebbeknek ajánlják, mivel fejlődésükből adódóan, nagyobb valószínűséggel fordulnak elő lábdeformitások. A supinált bakancs speciális szerkezete anatómiai alátámasztást biztosít a lábaknak, így megelőzi a különböző elváltozások, beleértve a lúdtalp és a befelé dőlő boka kialakulását.

Ez a lábbeli a legtöbbször természetes bőrből készül, ami légáteresztő, rugalmas és jól alkalmazkodik a láb alakjához. Belül olyan talpbetétekkel rendelkezik, amelyek illeszkednek a lábakhoz és optimális helyzetbe helyezik azokat.

A gyermek mindennap viselhet supinált bakancsot, mind otthon, mind az iskolában, mind a séták, kirándulások és szabadidős tevékenységek során. A vonzó vizuális megjelenés nemcsak a mindennapi használatra, hanem különleges alkalmakra is ideálissá teszi ezeket.