Nagyon sokan szeretjük, ha idény zöldségekből, gyümölcsökből, fűszernövényekből vagy egyéb különlegességekből készíthetjük el az egészséges fogásokat a család számára. Most van a szezonja a medvehagymának, amit már egyre többen ismernek és használnak a konyhában. A sajtos-medvehagymás pogácsa igazi ínyencség, aminek biztosan senki nem tud ellenállni. Az elkészítése egyáltalán nem nehéz, kezdő háziasszonyok is megpróbálkozhatnak vele.
Amennyiben olyan helyen élünk, ahol a közeli erdőkben található medvehagyma, akár mi magunk is begyűjthetjük az egészséges leveleket, összekötve egy kellemes családi kirándulással. A receptneked.hu oldalon megtaláljuk a recept részletes leírását, a hozzávalóktól kezdve, az elkészítési mód aprólékos bemutatásáig. Aki szeret a kelt tésztával dolgozni, annak külön élvezet lesz a sajtos-medvehagymás pogácsa elkészítése. Amennyiben van elég időnk, érdemes úgy időzíteni, hogy a kellemes illat mellett, egy tál friss, meleg és igazán ízletes pogácsa várja a hazaérkezőket.