Nem véletlen a Winora elektromos kerékpár sikere

Az elektromos biciklik felhasználási területe nagyon szélessé vált az elmúlt 20 évben. Ehhez nagymértékben hozzájárult a Winora elektromos kerékpár is, ami számos olyan újítást hozott a piacra, amire a felhasználóknak nagy szükségük volt. Természetesen nem csupán egy modellről van szó.
A gyártó szinte minden létező, klasszikusnak mondható típusból gyárt egy elektromos hajtásút, ezért a Winora elektromos kerékpár megvehető trekking, városi, cross és mountain bike típusban egyaránt. Hol is lehet a legjobban kihasználni ezen e-bike adottságait? A leghatékonyabbnak ott bizonyul például a Winora elektromos kerékpár, ahol sok az emelkedő és alapból többet kell tekerni a megszokottnál.

Nem csupán a hegyre tervezett fajtáknál, de a városi kétkerekűeknél is jelentős fejlődés mutatkozott az elmúlt 10 évben, hiszen a robogóknál, autóknál sokszor gyorsabb és hatékonyabb a haladás bizonyos modellekkel, ráadásul a környezetkímélő adottság is adott. Az Winora elektromos kerékpár túrázásra tervezett modellje is nagy kedvenc, ami a keményebb terepeken, nagyobb emelkedőkön is jól teljesít.