Online tanfolyamon is meg lehet tanulni az Aviva tornát?

Az Aviva módszer sokunknak ismerős lehet, ugyanis napjainkban talán ez a legsikeresebb női intim torna. A vírushelyzet miatt sajnos jelenleg nincs arra lehetőség, hogy személyes találkozók keretén belül vehessünk részt a tanfolyamokon, ám szerencsére erre van megoldás. A Változás Műhely szerint az online órák is legalább annyira hatékonyak, mint a személyes találkozók. A Budapesten tevékenykedő Balassai Krisztina elismert Aviva oktató, aki március óta kényszerült arra, hogy ily módon vezesse be az órák résztvevőit a különleges gyakorlatok világába.

Mint ahogyan az egyértelműen kiderült, egyáltalán nem jelent hátrányt a Zoom felületen folytatott tanfolyam levezetése, hiszen az számtalan előnnyel is jár. Az intimtorna igen kényes témakör, így vannak olyan nők, akik nem szívesen osztják meg a problémáikat idegenek előtt. Az online órák keretén belül viszont csak a szakemberre kell figyelniük, az otthonuk kényelmében egyedül végezhetik el a gyakorlatokat, ezáltal pedig felszabadultabbak, oldottabbak lehetnek.

Természetesen vannak olyan tanfolyamok, amelyek esetében nem bizonyul jó megoldásnak a virtuális térben történő ismeretek átadása, azonban szerencsére a Változás Műhely óráiban nem okoz fennakadásokat, mert zökkenőmentesen lebonyolíthatók. A www.valtozasmuhely.hu honlapon megtalálhatjuk az összes online oktatással kapcsolatos tudnivalót, így könnyebben felkészülhetünk rá.

Az oktató részletes leírásban közli, hogy melyek azok a dolgok, amelyekre oda kell figyeljünk annak érdekében, hogy az interaktív óra hatékonyan és gördülékenyen folyhasson. A résztvevők létszáma 5-14 között váltakozik, ezáltal a foglalkozást tartó személy elegendő figyelmet tud fordítani mindenkire. Előfordul, hogy valaki gerinc- vagy térdproblémáktól szenved, ilyenkor pedig érdemes megosztani az oktatóval még a tanfolyam megkezdése előtt, a személyre szabott gyakorlatok kidolgozása végett. Az Aviva torna elsajátításában nem jelent hátrányt, ha az órákon az online felületeket használva veszünk részt.