A paleo tészta könnyebbé teszi a diétát

Paleo tészta
Paleo tészta

Néhány hete paleo diétát követ, de úgy érzi egyre nehezebb nélkülözni a tésztaételeket? Akkor ne sanyargassa tovább magát, hanem rendeljen a fittkucko.hu webáruházból különféle paleo tészta készítményeket, amelyekkel minden kedvencét könnyedén elkészítheti, ráadásul ugyanolya ízletesek lesznek, mint a tradicionális változatok!

A paleo tészta nem gabonából készül, hiszen ebben az étrendben ez nem megengedett, de számos más alapanyagból elérhető ugyanaz az állag, forma és íz-világ, így nem kell lemondani a spagettiről, a csuszáról és a finom levesbetétekről sem. Látogasson el a weboldalra és ismerkedjen meg a különféle termékekkel!

Érdemes minden típusból rendelni, hogy bármilyen ételt is kívánjon meg, mindig kéznél legyen a megfelelő paleo tészta változat. Ez az életmód nem a sanyargatásról szól, ugyanis megvan minden hagyományos élelmiszernek a megfelelője, csak meg kell keresni. A Fitt Kuckó számos alternatívát kínál nemcsak paleo tészta terén, így aki őseink étrendjét követné, itt rengeteg segítséget kaphat hozzá.