A Panyolai pálinka sokszínűsége páratlan

Panyolai díszdobozban

A szeszesitalok ízét és aromáját nagyban meghatározzák a tájegység adottságai, ahol elkészítésre kerülnek. Ezért lehet az, hogy a Panyolai pálinka összetéveszthetetlen ízében ott vannak azok a gyümölcsös legyek, amelyek kiemelik a többi közül. A főzdének a történelme visszanyúlik egészen 1732-ig.

Ebből a távlatból szemlélve nem csoda, hogy mekkora tapasztalattal rendelkeznek a főzőmesterek, akiknek a tudása apáról fiúra szállva őrzi meg a Panyolai pálinka készítésének a titkát és hagyományát.

A főzde időközben egyre csak fejlődött, viszont ezt a fejlődést sok nehézség szegélyezte, ám ez nem törte meg a pálinkakészítés szerelmeseit. A Panyolai pálinka mára már több termékcsaláddal is rendelkezik, amelyek egyaránt tartogatnak valami egyedi különlegességet azoknak, akik szeretik a gyümölcsös ízeket.

A diszkontital.hu kínálatában válogathatunk az Eszencia Pálinkacsaládból, ugyanis megtalálható a Panyolai pálinka mézes változata és a magas alkoholfokkal rendelkező párlatok is. Így már minden ínyencnek lehetősége lesz kipróbálni kedvező áron mindegyiket.