Piszoár rács különböző illatokban

A férfi mosdókból nem hiányozhat, hiszen több szempontból is előnyös. A piszoár rács megakadályozza a fizikai szennyeződések bejutását a lefolyóba, emellett kellemes környezetet teremt. Az üzletekben 3 különböző típust találhat. A G-Screen, a G-Mini és a G-Plus egyaránt remek döntésnek bizonyulhat.

Az utóbbi valamelyest kiemelkedik a termékcsalád másik két tagja közül, ugyanis az illata 60 napig is kitarthat. A termék olyan enzimet tartalmaz, ami hatékonyan feloszlatja a lefolyó falán megtapadt biofilmet. A piszoár rács elasztikus anyagú és esztétikus kialakítású. A G-Screen illata 30 napon át érezhető. A szennyeződések kiszűrésével nagymértékben hozzájárul a dugulásmentes üzemeltetéshez. Az eltömődés karbantartást vonna maga után, tehát gazdaságosnak is nevezhető. A felülete, illetve a formája meggátolja a vizelet visszafröccsenését.

A G-Mini piszoár rács kicsi, viszont vastag, ebből kifolyólag sok illatolajat képes magába szívni. Fokozottan használt mosdókban is közel 1 hónapon keresztül illatozik.