A polírpaszta autóhoz eltünteti a karcokat

Eltünteti a karcokat

Akármennyire igyekszünk megőrizni az autó fényezését és a festés épségét, az idő vasfoga előbb-utóbb megmutatja majd a nyomait ebben az esetben is. Viszont, ezeket a nyomokat el lehet tűntetni, mert a polírpaszta autóhoz lett tervezve, pontosabban azokat a mikro-karcokat és repedéseket tünteti el, amelyek a festést elcsúfítják.

Apró kőfelverődések, egy fáról leszakadó ág és sok más okozhatja ezeket a sérüléseket, amelyek egy idő után összegyűlve, látványosan rontani fogják az összképet.

Sok esetben mi magunk okozzuk ezeket, például az ajtó kinyitásakor. Amikor kulcs van a kezünkben vagy ékszert viselünk, azzal könnyen összekarmolhatjuk az ajtókilincs körüli részt.

Azonban a polírpaszta autóhoz való alkalmazása során, ezeket nyomtalanul el lehet tüntetni és máris olyan lesz, mint újkorában. Hogyha nem tartjuk garázsban a járműt vagy nem takarjuk le, akkor az UV sugarak és más időjárási tényezők is elő fogják segíteni a fényezés romlását. A rendszeres karbantartással ezt meg lehet előzni. A polírpaszta autóhoz, motorkerékpárhoz egyaránt felhasználható.