Röstfein szemes kávé, minőség 1908 óta

Finom Röstfein szemes kávé
Finom Röstfein szemes kávé

Kevés olyan termék van, amit annak idején a szocialista országok gyártottak és ma is létezik, sőt, megállja a helyét a piacon. A Röstfein szemes kávé pont egy ilyen márka, hiszen az egykori Keletnémet piacon lett sikeres, az egyébként 1908 óta kávéval foglalkozó magdeburgi cég.

A szocializmus bukása után, nemcsak talpon maradt a cég, de a Röstfein szemes kávé minőségének köszönhetően, még piacot is szerzett és azóta sok más európai országba is betört, ami nem kis teljesítmény az éles versenyben. A cég három legismertebb és legkedveltebb márkája az ökológikus termesztésből származó O’verde, a krémes ízzel rendelkező Mona és a klasszikus Rondo.

Ezek már nemcsak a német piacon ismertek és közkedveltek, hanem szerte a kontinensen, a minőségi és mégis olcsó kávé kedvelői között. Amennyiben igazi minőséget keres, nem kell Olaszországig menni és vagyonokat kiadni, hiszen a Röstfein szemes kávé pont azt nyújtja amit elvár: igazi első osztályú német minőséget, kompromisszumok nélkül, megfizethető áron.