Sokoldalúság és megbízhatóság a Philips kávégéppel

A Philips hallatán sokan a megbízható, takarításra használt otthoni berendezésekre gondolnak vagy egyéb, szórakozásra használatos eszközre, akárcsak tévére vagy épp hangszóróra. Pedig más termékekkel is remekel ez a több évtizedes múltra visszatekintő cég. Egyik híres produktuma a Philips kávégép, amelyik ma már automata változatban is megvehető.
A Philips EP3551/00 Minuto One Touch Cappuccino automata kávéfőző egy remek példa itt, amit hazánkban is nagyon sokan használnak. A Philips kávégép AquaClean filterének köszönhetően több ezer csészéig egyáltalán nem kell bajlódni a vízkő mentesítéssel.

Ha a berendezés jelzését követően lecseréli a szűrőt az ember, akkor hosszú ideig maximálisan kiélvezhető a megtisztított víz megannyi előnye. A sokoldalúságával is hódít a Philips kávégép, ugyanis ezzel 6 különböző italkülönlegességet lehet elkészíteni. Végre minden egyes alkalomhoz a megfelelő kávét lehet elkészíteni. Akár eszpresszóról, akár hosszú kávéról legyen szó, a siker soha nem marad el.