Sötétítő függönyök megnyugtató színekben

Sötétítő

A textíliák sokfélesége lehetőséget ad arra, hogy mindenki a saját ízlésének és személyiségének megfelelő sötétítő anyagot vásároljon. Egyetlen ablakról sem hiányozhat a sötétítő, hiszen a hiányával az intimitás és a magánszféra megszűnik létezni.

A lakás attól válik otthonná, hogy megőrzi és magába zárja a benne lakók privát életét. Mindenkinek fontos, hogy legyen saját fészke, ahol kibontakozhat és nem kell megfelelnie senkinek sem. A szerepjátékok a küszöbön kívül rekednek és csak az őszinteség az, ami marad.

A sötétítő elhúzásakor a lakásban megváltozik a légkör, a nyugalom és a harmónia veszi át az uralmat, teljes egészében önmaga tud leni az ember. Nem kell behúzott hassal és egyenes háttal állni vagy ülni, hanem lazulva a kanapén vagy a fotelben olvashatja a kedvenc könyvét.

Mindezt biztosítja a sötétítő és még egy valamit, a kíváncsi tekintetek elől védelmet nyújt. A menedéket nyújtó textília színben is hozzá kell járuljon mindazokhoz, amelyeket fent említettünk. A béke és a nyugalom szigete csak így valósulhat meg.