Süssön, főzzön pároljon a márvány bevonatos edénykészletben!

A tapadásmentes fazekak használata ideális az összetett első fogásokhoz, a dinszteléshez, a minimális mennyiségű vízzel és zsírral történő főzéshez. Ennek ellenére, néhány ételt egyszerűen nincs értelme ilyen lábasokban főzni, sőt, ellenjavallt. Tudja meg, melyek a márvány bevonatos edénykészlet előnyei és válassza ki egy adott feladathoz a legpraktikusabb és a legtartósabb változatot túlfizetés nélkül!

Ezek a konyhai eszközök polimer vagy kerámiaalapon készülnek, amelyek a tapadásmentes réteget tartósabbá és karcállóbbá teszik. A gránit vagy márvány bevonatos edénykészletben bármilyen ételt nyugodtan főzhetünk, süthetünk, párolhatunk és forralhatunk is. Viszont az anyag minden tartóssága ellenére, nem ajánlott a fémkanalak használata az ételek keverésénél.

Az egyes szettek fedele üvegből készül, ami nagyban leegyszerűsíti a főzés állapotának nyomon követését és az azon lévő lyukak megakadályozzák a nyomás felhalmozódását a fazék belsejében. A márvány bevonatos edénykészletek indukciós főzőlapon is használhatóak.