Szennyeződéseket oldó ablakmosó

Ablakmosó

Ha rendszeresen járjuk az utakat, akkor jól tudjuk, hogy milyen fontos minden körülmények között ideálisan kilátni a szélvédőn! Sosem tudhatjuk, hogy mikor szakad le az ég, aminek nyomán gyakran sártenger alakul ki. Amikor ez bekövetkezik, nemcsak az ablaktörlő, hanem az ablakmosó hatékonysága is sokat számit. Mindig jöhetnek extrém időjárási körülmények, amikre nem árt kellően felkészülni.

A nyár végével, hamarosan megérkezik a hideg időszak, amikor is számolnunk kell a hajnali fagyokkal. Az ablakmosó nemcsak ellenállást kell biztosítson a jegesedéssel szemben, de azt is meg kell akadályozza, hogy az újból kialakuljon az üvegen. További kihívás, hogy a nedves, poros, olajos, makacs szennyeződéseket is oldja fel gyorsan és egyenletesen.

Adjunk tehát a minőségre, ami az ablakmosó típusát illeti és döntsünk okosan! Keressük fel például a motorolajat.hu oldalt és ismerjük meg a forgalmazott készítményeket, majd válasszunk belátásunk szerint! Legyen készenlétben télen-nyáron olyan ablakmosó, amire mindig számíthatunk!