Szublimációs nyomtatás textilre: a tartósság a lényeg

A digitális transzfernyomtatási technológiák közül van egy, aminek az előnyeit egyre többen ismerik fel. A szublimációs nyomtatás textilre és előkezelt tárgyakra kiváló végeredményt produkál, így egyáltalán nem meglepő, hogy sokan választják ezt. A technika sikerének titka, hogy speciális tintasugaras kémiai eljárásra alapul az egész folyamat.

A szublimációs tinta az összetételénél fogva egy bizonyos hőfok felett szublimálódik. Egy olyan kémiai folyamat megy végbe, amikor a szublimációs nyomtatás textilre történik, hogy a szilárd halmazállapotból gáz halmazállapottá alakul az anyag, és a nyomtatott minták, rajzok és képek az adott textil felületébe épülnek be. A festékmolekulák a megnyomott tárgy strukturális részévé válnak, aminek az eredménye az eddig nem tapasztalt tartósság és ellenálló-képesség. 

A szublimációs nyomtatás textilre akkor biztosan a jó választást jelenti, ha valaki évekig szeretne hordani egy olyan trikót vagy bármilyen felsőt, amire a nyomtatás történt. Annak érdekében, hogy a szublimációs nyomtatás textilre kifogástalan legyen, szükséges a megfelelő alapanyag. Textilek esetében ez lehet valamilyen műszál, mint például a poliészter. A nyomtatást bárkinek elvégzi a Szakatex.

Az olcsó méteráru nagyker az ügyfelek kedvence

Sokan a Szakatexet nem úgy ismerték meg, mint egy textilnyomtatással szolgáló vállalkozást. Az olcsó méteráru nagyker a változatos felhozatalával tűnt ki az évek során a konkurens cégek közül, olyan termékeket felsorakoztatva, amire nagyon sok mindenkinek szüksége volt. Az ügyfelek hamar megtapasztalhatták, hogy az olcsó méteráru nagyker a magas minőségre, a reális árakra és a határidők betartására törekszik.

Ennek a három tulajdonságnak köszönhetően a kliensek maximális elégedettsége adott, hozzájárulva a gördülékeny együttműködéshez. Az olcsó méteráru nagyker titka, hogy nem a megszokott gyártósorokon előállított matériákat forgalmazza, hanem a saját profi munkatársai által tervezett kollekciókat értékesíti. Olyan szakemberekről van szó, akiknek több évtizedes tapasztalatuk van ezen a területen.