Tartósságáról híres a Bosch sarokcsiszoló

A flex az egyik legtöbbet alkalmazott szerszám, ami érthető is, hiszen ezzel vágni, méretre szabni, csiszolni és polírozni is lehet. A Bosch sarokcsiszoló nagyteljesítményű GWX 18V-10SC modellje mindenképp egy jó választás akkor, amikor olyan helyen kell dolgozni, ahol vezetékes áram nem áll rendelkezésre. Ez a 18V-os akkus Bosch sarokcsiszoló fordulatszám szabályzással és a korszerű X-Lock rendszerrel rendelkezik. A saját kategóriáján belül, kiváló vágási és lemunkálási teljesítményt nyújt. Nagy előny a bivalyerős és jól terhelhető szénkefementes motor, ami hozzájárul a hosszú élettartamhoz. A GWX 18V-10SC kompakt, keskeny felépítésű és kis súlyú, hogy a munka szűk helyeken és fej felett is kényelmes legyen.

A Bosch sarokcsiszoló azért is nagy kedvenc, mert ebben a tárcsa igazán praktikusan és biztonságosan cserélhető, alig pár mozdulattal. Ekkor nem kell kulcsot és más szerszámot alkalmazni. Mindez a már említett X-Lock rendszernek köszönhető. A Bosch sarokcsiszoló mellett szól még a KickBack Control funkció a felhasználó fokozott védelme és a kényelmesebb használat érdekében. Ott van még az X-Brake funkció is, ami még gyorsabb megállást garantál, nem úgy, mint a normál fékrendszerek esetében. A produktum megvehető az onlineszerszam.hu oldalon.

Mi kapható még itt?

A Dremel számos termékre is szemügyre vehető/ Egyre többen keresnek profi multifunkcionális szerszámot. Az igényre a választ a Dremel csúcsminőségű, kompakt, 7,2 V-os, lítium-ionos, vezeték nélküli multifunkcionális szerszáma jelenti. A roppant pontos, megannyi remek funkcióval rendelkező termék hibátlan választás akkor, amikor a cél az aprólékos feladatok pontos és mihamarabbi elvégzése.

A könnyű, áramvonalas kialakítású, egyedi szerszám a LED világításnak köszönhetően precíz munkavégzést tesz lehetővé a nehezen hozzáférhető, illetve rosszul megvilágított helyeken is. A Dremel ultrakompakt akkumulátorcellákkal rendelkező termék hihetetlenül erős. A Dremel produktum hű társ lehet megannyi szakterület esetében. Megéri beszerezni a szerszámot.