Tűmodulok a vonzó kinézetért

A sokoldalú ékszerek között különösen közkedveltek az orr-fül piercingek. Teljes bizalommal folyamodhatnak a tűmodulok alkalmazásához azok is, akik még járatlanok a fül és az orr kilyukasztásának területén.

Néhány másodperc elég, hogy megvalósuljon a belövés és mindjárt kész a vadonatúj, dekoratív külső. Ez a módszer tökéletesen biztonságos, a piercingek alapanyaga pedig az orvosi acél és a titánium. Ezek jól tolerálhatóak a fémekre érzékenyen reagálóknak is.

A kínálatban széles választék áll rendelkezésre, úgy a színeket, mint a formákat és a kivitelezést illetően. Népszerűek a karikák, a visszafogott, ezüstös típusok és igencsak izgalmasak, hangulatosak a színes, csillogó köves modellek. Megannyi motívum segít kialakítani a stílusos megjelenést.

A több darabból álló szettek beszerzése egyetlen és nem túl jelentős beruházással nyomban gazdaggá teszi a díszes kelléktárat, ilyen módon garantált a változatos külső. Ez egyszerűen, az otthon kényelmében is kivitelezhető, a tűmodulok segítségével.