Üvegfóliázás a kényelemért és biztonságért

Üvegfóliázás
Üvegfóliázás

Sokoldalú megoldást keres, amely által növelheti otthona vagy irodája komfortérzetét? Mi olyan alternatívát javasolunk, ami egyszerre véd az UV sugárzás, valamint a betörések ellen és még a rezsiköltségeit is lefaraghatja vele. Az üvegfóliázás egy valóban sokrétű eljárásmód, a hozzá felhasznált korszerű anyag pedig gondoskodik az épületek üvegfelületeiről.

A komfortérzetet hő és fényvédelem révén biztosítja. Megszűri a káros sugarakat, nyáron kevesebb hőt enged át, így sokkal kedvezőbb a hőmérséklet az adott helyiségben. Ennek következtében, a légkondicionáló berendezés használatának csökkentésével spórolhat a rezsiköltségeken.

Télen a fűtésszámla lesz alacsonyabb az üvegfóliázásnak köszönhetően, mivel az anyag nem engedi ki a hőt a nyílászárókon. A fólia biztonsági szempontból is hasznos. Ablaktörés esetén összetartja az üvegszilánkokat, ezáltal pedig elkerülhetőek a sérülések. Az üvegfóliázás olyankor is segíthet, ha illetéktelen behatoló próbál bejutni a helyiségbe, mivel a fólia jócskán megnehezíti a bejutást.