Üvegtörés elkerülésére hatékony az autófóliázás

Autófóliázás

A modern ember viszonylag sokat ül autóban, hiszen a napjának egy jelentős részét utazással tölti, ingázva a lakás és munkahely között, illetve elvégezve a mindennapi teendőket. Nem is sejti, de számos kockázatnak van ilyenkor kitéve, amikkel szemben az autófóliázás remek védelmet biztosít. Egy kavics felverődése vagy csak a nagy meleg hatására a szélvédő hirtelen betörhet.

A minden irányba szétpattanó apró szilánkok hatalmas kockázatot rejtenek magukban, amit jobb megelőzni. A speciális eljárással felvitt magas színvonalú autófóliázás termékei egyben tartják a felületet, ezzel biztosítva az utasok épségét. Természetesen ez a rendszer akkor is magas fokú biztonságot nyújt, ha szándékosan akarja betörni valaki az ablakot, illetéktelen behatolás céljából.

Az autófóliázás ugyanakkor kiterjedhet a karosszériára, ahol egy plusz védőrétegként a felverődésektől, karcoktól óvja az amúgy igen drága fényezést. Az akár teljesen áttetsző fólia, szinte teljes mértékben észrevehetetlen. Nagy előnye, hogy sérülés esetén, nem kell az egészet lecserélni, mert elég az adott részt javítani.