Változatos műköröm alapanyagok a legjobb márkáktól

műköröm alapanyag
Műköröm alapanyag

A körmök meghosszabbítása nagy népszerűségnek örvend korunkban, mivel lehetővé teszi a hiányosságok kiküszöbölését, a hossz és a forma korrekcióját, segít gyönyörű és divatos manikűr tulajdonosává válni. Ugyanakkor a kiváló minőségű műköröm alapanyag különös jelentőséggel bír ebben az eljárásban, mivel közvetlenül ettől függ az ügyfelek bizalmának irántunk tanúsított mértéke.

A velük megtervezett körmök hosszabb ideig tartanak és esztétikailag is kellemesebb látványt nyújtanak. Sok manikűrösnek problémát okoz a temérdek műköröm alapanyag közül kiválasztani azokat a termékeket, amelyek pontosan megfelelnek majd a vendégek elvárásainak és alapjául szolgálnak egy sikeres nail business felépítésének.

A monabeautyshop.com webáruházban olyan ismert márkákat forgalmazunk, mint a Poly, az MBS és az NTN. A raktárkészletünkön nem tartunk hamisítványokat, minden műköröm alapanyag az eredeti gyártótól származik. Térjen be hozzánk, mert garantáltan elégedett lesz a kellékeinkkel és a professzionális szolgáltatásunkkal!

Itt a köröm strasszkövekből is kedvére válogathat

A manikűr ékszer ára attól függ, hogy milyen anyagból készül. A legdrágább lehetőségek a köröm strasszkövek és a cirkónium. Az előbb említett fajták ragyogóak és csillámosak, ezért nagyon népszerűek. Ez a dekoráció többször is felhasználható. Olcsóbb alternatívának számítanak a nagy flitterek formáját magukra öltő szintetikus polimerek és a drágakövekre, például a gyöngyökre hasonlító típusok.

A webáruházunkban változatos köröm strasszkövek széles skálája várja a vásárlókat. A forma szempontjából ezeket több csoportra szokás felosztani. A klasszikus változatok a drágaköveket utánozzák, laposak és lekerekített alakúak.

A kúpos termékeknek egy fólia van az alján. Úgy néznek ki, mint egy hegy csúcsa. Több hasonló elem használatakor szorosan egymáshoz tapadnak. A pixie kristályokkal törött üveg hatása érhető el. Mások különböző geometriai formákban készülnek, de a leggyakrabban csepp vagy ovális alakúak. A köröm strasszkövek eredeti megoldást kínálnak a manikűr diverzifikálására.