Vászonképek a hagyományos fotók helyett

Vászonkép dekorációként
Vászonkép dekorációként

Szereti, ha telefonján, tabletjén, illetve számítógépén valami igazán hangulatos és élénk háttérkép jelenik meg, akárhányszor csak használatba helyezi? Mit szólna hozzá, ha azt mondanánk, hogy ezek a különleges és lehengerlő képek már nemcsak képernyővédőként, hanem az otthona falán is megjelenthetnek?

Hogyan? Vászonképek segítségével. Ugyanis a vászonkép egy-egy csodás fotó kinagyított változata, amit speciális vászonra nyomtatnak ki, tehát ugyanúgy kihelyezhető a falra, akárcsak egy festmény. Azonban sokkal modernebb és frissebb, ha egy nagyon éles fotó díszíti a falakat, mintha egy bekeretezett festmény vagy saját kezűleg készített fénykép lógna a helyükön.

Vászonképekhez válogathat kész fotókból is, de akár saját műveit, családi képeit is vászonra viheti. A méret nem jelent akadályt, sőt, egy fotó akár több darabon megosztva is megjelenhet, így egy igazán érdekes és figyelemfelkeltő darab születhet meg belőle. Nézzen szét a katicamatrica.hu weboldalon, gyűjtsön ötleteket és ha megvan az elképzelés, kérje a Katicamatrica csapatának profi segítségét, hogy a lehető legjobb legyen a végeredmény!