Vicces ajándékok jópofa embereknek

Amikor már semmilyen ötletünk nincs, hogy mivel tudnánk meglepni valakit, tanácsos a világháló segítségét igénybe venni. Arra szintén gondolhatunk, hogy a vicces ajándékok átadásával nem lőhetünk mellé, amennyiben jól ismerjük a megajándékozandó személy stílusát, humorérzékét. Az interneten megtaláljuk a crazyshop.hu webáruházat, amelyiknek termékpalettája rengeteg ajándéktárgyat foglal magába. A vicces ajándékok kategóriájában szerepel Csonti, a visszabeszélő szellem.

Ez az interaktív mozgó szellembaba nagyon jó választás, mert mindig megnevetteti majd a tulajdonosát. Héliumos hangjával bármit visszamond, amit mondanak neki és beszéd közben a teste is mozog. Azt tudni kell, hogy maximum 6 mp hosszú szöveget képes visszamondani.

Levehető a szellem fehér leple és amikor ezt megtesszük, akkor kapunk egy nagyon vicces csontváz babát. Poliészter anyagból készült, egyáltalán nem nagy, mindössze 18x12x18 cm a mérete. A webáruházban található vicces ajándékok sora ezzel még nem ért véget, hiszen gazdag és színes a paletta.