Wi-Fi hangszóró tiszta hangzással

Vezeték nélküli hangszóró

Végre az akkumulátor technológia eljutott arra a szintre, hogy egyre több hordozható eszköz álljon az emberek rendelkezésére. Egy aránylag kisméretekkel rendelkező Wi-Fi hangszóró már rendkívül sokáig bírja egyetlen töltéssel és a hangja, a hangereje is minőségi, szemben az elmúlt években megjelent modellekhez.

Többé nincs szükség elemekre, hiszen USB-n keresztül a telefonunk töltőjével is feltölthetjük. Az egészen kicsiktől a nagyokig, minden méretben és teljesítményben megtalálható az azolcsosag.hu weboldalon.

A Wi-Fi hangszóróknak nemcsak hordozható változata létezik. Egyre jobban elterjedtek a Sound Bar-ok, amiket vezérelhetünk a szokásos módon távirányítóval, de okostelefonnal is. Nincs szükség kábelekre, hiszen egyes modellek Bluetooth-on keresztül kommunikálnak egymással, ezért több Wi-Fi hangszóró is összekapcsolható ezzel a módszerrel.

A nyaralás során sem kell lemondani a kedvenc zenéinkről, hiszen egy ilyen eszköz még a hátizsákban is elfér és magunkkal vihetjük akárhová. Rengeteg modell létezik, akár vízálló is, ezért ezeket még a medencében is használhatjuk.