A fóliás beltéri ajtó technológiája

Stílusos fóliás beltéri ajtó
Stílusos fóliás beltéri ajtó

A családok életében hatalmas szerepet játszhatnak a nyílászárók, hiszen ezek lehetővé teszik a magánszféra kialakítását egy épületen belül. A fóliás beltéri ajtó rendkívül alkalmas erre a célra, hiszen a megfelelő design mellett hang- és hőszigetelő tulajdonságokkal is bír.

A Galaxy Ajtó weboldala a következő címen érhető el: www.galaxyajto.hu. Ezen a webhelyen minden kérdésére választ kaphat, azonban ha ez nem így lenne, akkor kapcsolatba tud lépni a szakemberekkel a következő e-mail címen: info@ablakos.hu vagy a 06 70 207 89 27-es telefonszámon. Ezek a fóliás beltéri ajtók a sokféle mintán kívül egy speciális réteget is kapnak, ami lehetővé teszi a karcállóságot, így nem kell félnünk tisztítás során sem, hogy esetleg sérülést okozunk a nyílászáró felületén.

Ha Ön szeretné, akkor egyéni kívánságra a fóliás beltéri ajtó felülete különböző is lehet, ez a lehetőség azért is nagyon jó, mert így a két szoba színével, amelyet az ajtó összeköt, megegyezhet a nyílászáró színe is, ezáltal még otthonosabbá téve lakását.