A kombinált betonkerítés

A változatos betonkerítés
A változatos betonkerítés

A lakásunk szebbé tételének egyik fontos momentuma lehet, a kerítés megfelelő kiválasztása és felépítése. Amikor eljön az idő az újításra, hála a gazdag választéknak, bőven van lehetőségünk a számunkra ideális betonkerítés összeállítására. Nem feltétlenül csak abban kell gondolkodnunk, hogy csak egyféle anyagból készüljön el, mert a beton, fa és vas kombinálása nagyon ízléses kompozíciót tud alkotni.

Természetesen lehetőség van teljesen egyfajta elem felhasználásával létrehozott példány készítésére is, de a stílusok keverése sokszor nagyon hasznos lehet. Legyen például betonkerítés az alap, olyan módon, hogy az oszlopok és alsó egy esetleg két elem rendesen hozzákapcsolódik, de a felsők helyett már egy igazán dekoratív, vashoz erősített keményfa lécek sorakoznak, mindez stílusosan lefestve, amilyen színre éppen szeretnénk.

Könnyen megoldható, hogy a betonkerítés tömör vagy éppenséggel zárt, szellős rendszerű legyen, annak függvényében, hogy mennyire akarunk elrejtőzni a külvilág kíváncsi tekintetei elől. Alaposan gondoljuk át, mielőtt hozzákezdenénk az építéshez, mert nem éri meg kapkodni egy ilyen fontos dolgot illetően!