A kristályolaj látványos eredményt produkál

A természetes wellness termékek világában egyre nagyobb népszerűségre tesz szert. A kristályolaj pozitívan befolyásolja a fizikai és lelki egészséget. Különféle célokra használják, mint például a stresszoldás, az alvásjavítás, az energizálás vagy éppen a bőrápolás.

Tartalmaz E-vitamint és esszenciális zsírsavakat, amelyek hidratálják és táplálják az epidermiszt. A készítmény segíthet az ízületi gyulladások és a reumás panaszok enyhítésében, sőt, javítja a vérkeringést is. A használatát illetően azt kell tudni, hogy a felvitele előtt alaposan meg kell tisztítani a bőrfelületet, majd pedig szárazra törölni.

A kristályolaj rövid időn belül kifejti a hatását. Mivel a mélyebb rétegekbe is behatol, ezért hamar visszaadja a bőr eredeti szépségét és üdeségét. Ahhoz, hogy kiaknázza az előnyeit, elegendő naponta néhány cseppet bemasszírozni, még mielőtt bármilyen arckrémet használna.

A fájdalom enyhítésére és görcsoldásra is tökéletesen alkalmas, szóval igazán sokoldalúnak nevezhető. A kristályolaj különböző kiszerelésben vásárolható meg.