A külföldről behozott autó vásárlása talán kevesebb rizikóval jár

Nagyon nehéz megbízható használt gépkocsira találni. Manapság igencsak divatos a külföldről behozott autó vásárlása. Ez persze nem jelenti azt, hogy azokban ne lenne valamilyen láthatatlan hiba. Fontos megtennünk mindent a külföldről behozott autó vásárlásakor, nehogy kudarcba fulladjon a vásárlásunk. Ha utólag derül fény a valós kártörténetre, a jármű igazi múltjára és a hiányosságaira, akkor már az sokszor túl késő.

Derítsünk fényt az összes titkolt alapadatra, a hitellel való terheltségre, a műszaki vizsga érvényességére! Ezekhez a Jármű Szolgáltatási Platform is a segítségünkre lehet, azonban a tényleges külső-belső átvizsgáláshoz érdemes szakértőket felfogadni.

Csakis így mehetünk biztosra! A külföldről behozott autó vásárlása azért annyira népszerű, mert a nyugatiak hamarabb és a piaci ártól sok esetben olcsóbban válnak meg a régebbi gépkocsijuktól, mint a térségünkben, tehát némileg kevesebb eséllyel követhetünk el baklövést. Mérettessük fel mindig a kiszemelt jármű állapotát, akkor semmilyen részlet sem marad rejtve előlünk!