A mágneses műszempilla naponkénti használatáról

Nőnek lenni azt jelenti, hogy szeretünk adni a kinézetünkre. A mágneses műszempilla azon kiegészítők közé tartozik, amit mindenkinek legalább egyszer ki kell próbálnia, hogy kiélvezhesse a dús szempilla áldásait. A mindennapos munka, bevásárlás és egyéb teendők gyakran elveszik a kedvünket a sminkeléstől, hiszen folyton rohanunk és senki sem akar félórával hamarabb kelni.

Ilyenkor örülünk, ha a kedvenc krémünkig eljutunk, de sminkelni csak ritka pillanatokban állunk neki. Szerencsére a műszempilla megkönnyíti a helyzetet, mivel akkora hatása van, hogy nem lesz szükségünk a kilós alapozókra. Amikor találkozunk valakivel, elég, ha a szemünkbe néznek és máris fennmarad a szemkontaktus.

A mágneses műszempilla felhelyezése nagyjából 3 percet vesz igénybe és csak akkor fog tovább tartani, ha tussal ki akarjuk emelni a szem vonalát. Ezután lehet, hogy kenünk magunkra egy kis szájfényt és már készen is állunk az egész napos rohanásra. Lefekvés előtt a szempilla levétele csupán újabb 2 percbe kerül.