A Redmi Note 10 Pro tok sajátosabb változatai

Azok is biztosan megtalálják a telefonjukhoz és a stílusukhoz is tökéletesen passzoló telefontokot, akik nem érik be a hagyományos modellekkel. Az ablakos, átlátszó fedőlapos Redmi Note 10 Pro tok az egyedi tartozékok közé sorolható. A kiegészítő kinyitása nélkül lehet fogadni az összes hívást, köszönhetően az érintésérzékeny fedőlapnak. Természetesen az üzenetek is fogadhatók és elolvashatók, illetve az összes applikáció is kezelhető ilyen módon. A Redmi Note 10 Pro tok gyors és praktikus, illetve egyszerű használatot nyújt úgy, hogy közben a készülék védve van a karcolásoktól és a legkülönfélébb sérülésektől.

Ott van még a glitteres, csillámos Redmi Note 10 Pro tok, ami valóban az egyedülálló modellek csoportját erősíti. A rugalmas, TPU tok belsejében látványosan csillogó szemcsék találhatóak. Vannak olyanok, amik egy speciális folyadékkal rendelkeznek a belső részben, amik a mozgás hatására még szebben csillognak. Igazán praktikus még a gyűrűs Redmi Note 10 Pro tok. Nagy előnye, hogy a gyűrű megfelelő használatának köszönhetően egy percig sem kell félni attól, hogy a földre ejti azt az ember. A telefongyűrű 360 fokban körbe forgatható, így mindig a legkényelmesebb szögben tarthatja a telefont. A gyűrű segítségével a készüléket az oldalára állítva kitámaszthatja a tulaj és így olvashat vagy filmet nézhet.

Még profibb védelem az iPhone üvegfólia segítségével

Nem csupán a telefontok járul hozzá a mobiltelefon biztonságához, hanem a megfelelő fólia is. Az Apple smartphone-ok, bármennyire is okosak és szépek, nem épp a legtartósabbak. Ezért is elengedhetetlen a képernyőre az iPhone üvegfólia, annak is a 3D típusa. Nagy előnye, hogy 100 százalékban képes védeni a kijelzőt.

A teljes lefedettséget is biztosító 3D üvegfólia jobban megvédi a készülék kijelzőjét a leejtés által okozott károktól. De miben is jobb a 3D iPhone üvegfólia, mint például a hagyományos típusok? A megszokott modellekkel ellentétben már nemcsak a kijelző sík felülete van biztonságban. Ennél még profibb a teljes kijelzős, egész felületen ragasztós, 5D iPhone üvegfólia.