nem hivatalos oldal

A teniszpálya építés és a profi burkolat

A tartalom nem érhető el.
Kérem engedélyezze a cookie-k használatát az "Elfogadom" gombra kattintva a banneren.
teniszpálya építés

Teniszpálya építés

A szakemberek, sportolók tisztában vannak vele, hogy egy teniszpályának nem lehet akármilyen a felülete. A teniszpálya építés során nagyon is oda kell figyelni arra, hogy milyen lesz a végső burkolat. Csak az a fajta jöhet szóba, amelyik magas minőségű, vízhatlan, párnázott akril felülettel rendelkezik.

Ennek köszönhetően a strapabíró jelleg és a magas minőség garantálva lesz úgy, hogy közben a teniszezőket sem fogja nagy terhelés érni. A teniszpálya építés alkalmával első helyen van a párnázott rétegek kiépítése. Ennek köszönhetően a bokát, a térdet és az ízületeket is sokkal kevesebb terhelés éri majd, ami csökkenti a balesetek előfordulásának az esélyét.

Teniszpálya építés esetén sok szakértő szívesen dönt a Proflex megoldások mellett, amik kinézetében és tartósságában is megadják a brand biztosította rendszernek a pozitívumait. A teniszpálya építés magába foglalja egy vadonatúj burkolat elkészítését, ami fölé jön három tartós, színes szövettel bevont réteg. Az telepítés során a színek is nagyon fontosak. Bátran lehet dönteni a sötét és világos zöld, a kék és lila mellett.