Lombfúvó szívó funkcióval

lombfúvó
Lombfúvó

A kertekben, parkokban tavasszal és nyáron van a legtöbb munka, viszont az őszi levélhullás is gondot tud okozni. A lombfúvó készülékek használatával könnyedén és gyorsan összeszedhetőek a lehullott falevelek. Napjaink széles kereskedelmi kínálatában minden felhasználó, legyen az kicsi házkörüli kerttel vagy gyümölcsössel rendelkező, meg tudja találni a leginkább megfelelő lombfúvó típust.

A legtöbb változat csak fúvó funkcióval rendelkezik, de szép számban akadnak olyanok is, amelyek szívóhatást is ki tudnak bocsájtani. Megtalálhatóak az elektromos berendezések mellett a könnyebb, hosszabb időtartamú használatra alkalmas akkumulátoros verziók is, de manapság már mindegyik esetében az ergonomikus és a kényelmes tartást puha bevonattal ellátott fogantyú biztosítja.

Ezeket olyan helyeken is be lehet vetni, ahol nem érhető el a csatlakozás az áramhálózathoz. Tárolásuk egyszerű, mivel kompakt méretükből adódóan kicsi helyen elférnek. A lombfúvó gépek hasznosak akkor is, amikor a garázsból, teraszról, kocsitetőről kell a szennyeződést eltávolítani.