Amit a hair transplant eljárásól tudni kell

Eredményes hajbeültetés
Eredményes hajbeültetés

A mai modern orvostudomány eljárásaival szembesülve, gyakran csak pislog az ember és azon csodálkozik, hogy mennyit fejlődött ez a tudományág is, csupán pár év alatt. A hair transplant metódusa is ámulatba ejtő!

Elképesztő, hogy bárkinek lehet akár 1 nap alatt is újra dús haja, legyen akárhány éves, rendelkezzen bármilyen genetikai állománnyal vagy kopaszodásra való hajlammal. A mai technológiának hála, ez a beavatkozás gyors és fájdalommentes, ráadásul még maradandó hegektől sem kell tartani, hiszen abszolút nem fog meglátszani a turpisság.

A forradalmi technológia kétféle hair transplantot tesz lehetővé. Általában a páciens bőrének és hajának a minősége dönti el, hogy lehet-e alkalmazni és ha igen, akkor melyiket érdemes.

Az egyik, amikor szálanként kerül beapplikálásra a haj, a másik, amikor kisebb csoportokat alkotva ültetik be. Ez utóbbi esetben egy ilyen kis csoportosulás 2-3 szálat foglal magában, amit mesterségesen illesztettek össze. Ki gondolta volna, hogy a hair transplant ilyen érdekfeszítő?